Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü ile ilgili güzel mesaj ve sözleri sizler için bir araya getirdik bu sayfada. Eğlenceli ve etkileyici Doğum Günü sözlerini bu sayfada okuyabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Hayat sevginiz, en yüksek umudunuza beslediğiniz sevgi olsun, en yüksek umudunuz da en yüksek hayat düşünceniz olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kıskansın. Gözyaşların yanağında nem değil dudaklarında kahkaha olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Hayat yaşamayı vefa hatırlamayı dostluk paylaşmayı özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır… Doğum günün kutlu olsun.

Mutluluk fedakarlıktı, paylaşmaktı ve en önemlisi karşısındakini mutlu etmek adına bir ömrü hiçe saymaktı. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatın bütün güzellikleri ve mutlulukları yanında olsun, gönlünden huzur ve sevgi hiç eksik olmasın, güzel hayallerin bir bir gerçek olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Semadaki yıldızlar sönünce gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince muhtaç olunca bir dost sohbetine unutma ki seni düşünen bir dost var bu şehirde… Doğum günün kutlu olsun.

Dostun varsa taşı güle sayarlar, akşamı güne;dostum varsa sözümü şiire sayarlar, beni şaire.Sevgili dostum doğum günün kutlu olsun.

Arkadaş kış ortasında yaz getiren dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim Canım Dostumsun… Doğum günün kutlu olsun.

Sevgi; sevdiğin kişinin mutlu olduğunu gördükçe, O’nun mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır. Doğum günün kutlu olsun.

Gülmek senin için bir tutku olsun… Olur da birgün ağlarsan eğer o da mutluluktan olsun… Doğum günün kutlu olsun.

Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz. Doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın önce sağlık ve huzur sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin , nice yıllara…

Unutma dostumsun sen, neredeysen orda ölmek isterim!İyi ki doğdun.

Paylaşmaksa çıkarsız sevgiyi hissetmekse içtenliği aramaksa dertlere çözüm güvenebilmekse nedensiz. Sonsuza kadar dostumsun. İyi ki doğdun can dostum.

Sevgiden acılar tatlılaşır; sevgi yüzünden bakırlar altın olur; sevgi yüzünden tortular durulur, arınır; sevgiden dertler şifa bulur; sevgi yüzünden padişah kul kesilir.Sevgi dolu günler seninle olsun.Doğum günün kutlu olsun.

Dostluk dediğin güzel bir kitap
Hava gibi
Su gibi
Ekmek gibi
Vazgeçilmez bir tad
Sonuna kadar dayanmak şart
Doğum günün kutlu olsun

Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

Hаtırlаr mısın? Doğduğun günü. Sen аğlаrkеn еtrаfındаki herkes gülüyоrdu. Öylе bir hayat yaşa ki, öldüğündе herkes аğlаsın, sen sеvinçlе gülümsе. İyi doğdun, nice yıllara .

Sevgiyi yüreğinden eksik etme. Sevgisiz yaşam,bütün çiçeklerinin ölmüş olduğu güneş olmayan bir bahçe gibidir. Doğum günün kutlu olsun.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun…

Zor anlarımda çıkıp geldin. Derdimi dert bildin. Canımı emanet ettim. Bir kere bile beni mahvetmedin. Sana sonsuz teşekkürler can dostum. Doğum günün sana tüm zorluklarını unuttursun. İyi ki doğdun kardeşim.

Aşk,karşılıklı geçip birbirlerinin gözünün içine bakmak değil,el ele verip ileride aynı noktaya bakmak ve yine el ele o noktaya doğru ilerlemektir.Doğum günün kutlu olsun…

Hayata gülüşünle ceza ver, kötülüklere yıkılmadığını anlasınlar. Yaprak misali dökülsen de seni seven dostlarınla yeniden yeşer. Kimse yoksa bile ben varım sakın unutma dostum. Nice mutlu yıllara…

Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini diler, yanağına kocaman bir öpücük kondururdum. Doğum günün kutlu olsun.  

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın.Mutlu yıllar…

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım…

Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun. 

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim… Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana gülmek çok yakışıyor… Daha nice mutlu yıllara…

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum.Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun… Doğum günün kutlu olsun…

Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım…

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

Dost vurulunca değil unutulunca ölür. Biz sevdiğimizi kan çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde taşırız. Doğum günün kutlu olsun.

Dostluk kavramının sözlükteki karşılığı olduğun için, her zorlukta yanımda olduğun için, beni karşılıksız sevdiğin için… Seni çok seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun…

Dostum, can yoldaşım. Canımdan çok seviyorum seni. İste dünyamızı değiştirelim. İste zamanı durduralım. Bugün hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin… Bugün beni göremezsen de bil ki yanındayım… Doğum günün kutlu olsun… İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara…

İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

Sevmekten değil, sevilmemekten korkar insan. Bu en özel gününde bir dost arar insan. Ben hep senin yanındayım ve gerçekten dostunum. İyi ki Doğdun.

Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin.. Doğum Günün Kutlu Olsun..

Kimine göre sevmek ölmek demektir, kimine göre ölmek sevmek demektir, ama asıl gerçek ölümüne sevmektir. İyi ki doğdun.

Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Senin doğum günün bugün, üfle hadi mumları.

Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar. İyi ki doğdun.

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın Kutlu olsun.. İyi ki doğdun..

Her insan bir yıldızdır. Sen tam bir kutup yıldızı gibisin. Yalnız ama güçlü… İyi ki varsın.

Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdun.

Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Yaşa.. Sev..Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında.Yaşın kaç olursa olsun nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yıllara..

Yapraklara dallara, yeşillere allara nice mutlu yıllara… İyi ki doğdun.

Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun…

Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün mutlu olsun.

Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar…

Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. 

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara…

Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

Sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar seninle olsun, Doğum günün kutlu olsun!.

Güzel bir yaş diliyorum sana. Mutlu bir gelecek. Gülümseyen gözlerinle… İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş… Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin Her şeyim seni çok seviyorum…

Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun.

Sen ki benim sevgilim. Sevdiğim. Sevgi verenim. Sevgimden bir dilim yiyenim. Kendimi işgal altında kalmış bir memleket gibi hissettiğim, hiçbir şeyden tat almadığım, her şeye olan inancımı ve umudumu yitirdiğim, insanlardan köşe bucak kaçıp, kabuğuma saklanmak için çırpındığım ve tüm pencerelerimi kapatmak üzere olduğum bir zamanda karşıma çıkıp, hayatıma anlam kattın. Kıpkısa bir zamanda hayatımın anlamı oldun. İyi ki doğdun, iyi ki benim oldun seni seviyorum.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Yanımdan hiç ayrılma, beni hep sev çünkü sen olmadan ben yaşayamam bir tanem. Nice yıllara.. Allah hep gönlüne göre versin, hep sağlıklı ve yanımda ol.

Doğduğun gün bulutlаrı yırtаrаk, bir güneş gibi еtrаfınа aydınlık sаçаrаk girdin hаyаtа. Hep sеvgiylе yaşa! Nice yaşlara.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.

Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık, bu yürek senle güldü başkasıyla gülmez artık, bu gönül seni sevdi başkasını sevmez artık, bu ömür senle biter başkası olmaz artık.

Birаz şаns, birаz sevgi ve sabır, birеr pаrçа zaman, başarı ve mеmnuniyеti de еklеrsеk mаlzеmеlеrе, hеpsini kаrıştırıp senin için uzun ve dilеklеrinin gеrçеklеştiği bir “hаyаt pаstаsı” yаpаbiliriz sаnırım…. Doğum günün kutlu olsun !

Belki doğduğun andan bu zamana kadar yanında değildim ama sana her şey üzerine söz veriyorum, bundan sonra ölünceye kadar her sabah ilk ben sana iyi ki doğdun diyeceğim iyi ki doğdun sevgilim.